Verzenden en retourneren

Levertermijn
Wij streven er naar uw bestelling binnen 1 a 2 dagen (dinsdag t/m zaterdag) in behandeling te nemen. Bij verzenden via PostNL ontvangt u een track & trace code waarmee u de zending kunt volgen.

Als u voor afhalen in de winkel hebt gekozen, liggen de artikelen meestal binnen enkele uren of uiterlijk de volgende dag (dinsdag t/m zaterdag) om 10:00 uur klaar in de winkel. Als het product opgehaald kan worden ontvangt U hiervan een bevestiging per e-mail. Is het urgent? Mail dan even naar info@interhobby.nl

Verzendmethoden en kosten
Wij verzenden pakketpost met PostNL. De verzendkosten bedragen standaard € 6,75 per zending binnen Nederland. Wij verpakken uw bestelde artikelen zorgvuldig in een stevige omdoos, voorzien van opvulmaterialen om beschadigingen te voorkomen. Wij hergebruiken zoveel mogelijk verzendmaterialen om het milieu te ontzien.

Bij elke bestelling ontvangt u een digitale orderbevestiging. Als u de bestelling af komt halen in de winkel, laat dan de orderbevestiging e-mail zien op uw telefoon.

Rembourszendingen
Levering onder rembours is niet mogelijk.

Retourneren
U heeft na ontvangst van de goederen 14 dagen om zonder opgaaf van reden de artikelen te retourneren. Neem hiervoor contact met ons op voordat u de artikelen terug zendt. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. U mag de goederen uiteraard ook in de winkel terug brengen.

Na ontvangst van de goederen in onbeschadigde en ongeopende staat maken wij het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen over.

Garantie
Op alle artikelen die u bij ons koopt heeft u uiteraard fabrieksgarantie. Indien een artikel niet aan uw verwachting voldoet neem dan contact met ons op via info@interhobby.nl.